Vores services

Skift og opbevaring af

Dæk

Vi tilbyder

Glasskifte

Tjek af bilens

Lygter

Tjek og skift af

Batteri

Service af

Aircondition
Læs mere

Auto- og dækservice

Haslev Auto og Dækservice tager sig godt af din bil

dækservice i haslev

Få bilen tjekket på dit lokale autoværksted i Haslev

HUSK! VI HAR DÆKHOTEL

Hos Haslev Auto og Dækservice tilbyder vi service og reparation af alle bilmærker. Vi tilbyder altid gode priser på vores ydelser, og har gode aftaler med leverandører af reservedele, så vi altid kan sikre vores kunder et godt tilbud. Udover alle de mindre opgaver som service af lygter, bremser, batteri, motorrens og dækskift, klarer vi også alle reparationer lige fra glasskifte til ny motor. Vi udbedrer også alle former for forsikringsskader. Vi udfører alle reparationer så hurtigt som muligt, så du kan få din bil tilbage uden lange ventetider.

Du er altid velkommen til at kigge forbi, så vi kan besigtige skaden og give dig et godt tilbud.

Professionel dækservice i Haslev

Besøg dit lokale autoværksted i Haslev, hvis dækkene driller. Vi tager gerne et kig på dem og udbedrer de fejl og mangler, der måtte være.

Oplever du andre problemer med bilen, tager vi selvfølgelig også et kig på dem. Ved større skader er det en fordel at kontakte os for en aftale på forhånd. Ring til værkstedet på telefon (+45) 56 31 70 88 eller på mobil (+45) 42 22 70 73.

Hold dig opdateret

Tag et smut forbi vores Facebook side

Vi lægger løbende opdateringer om gode tilbud og velafsluttede opgaver ud på Facebook. Følg med på siden og gå ikke glip af vores løbende tilbud.