Om firmaet

Din mekaniker i Haslev

HUSK! VI HAR DÆKHOTEL

Har du problemer med bilen, eller er det tid til dækskift eller service, så kan vi hjælpe dig hos Haslev Auto og Dækservice. Vi tilbyder dækhotel, så du slipper for at have dine sommer- eller vinterdæk opbevaret derhjemme, hvilket gør det meget nemmere for dig, når de skal skiftes. Du booker bare en tid, så sørger vi for resten, mens du nyder en kop kaffe på værkstedet. Vores priser er konkurrencedygtige og det er vores service også.

Selvom vi er et lokalt autoværksted i Haslev, så har vi kunder fra hele Sjælland. Vi er lidt stolte af, at rygtet om vores gode service til skarpe priser har spredt sig, så folk kører fra Kalundborg og Nordsjælland, bare for at få lavet bil hos os. Vi tror på, at årsagen er den, at det at gå til mekaniker med sin bil er blevet en tillidssag. Det vi vægter allerhøjest, når du kommer til os med din bil er, at vi forventningsafstemmer præcis hvad, der skal laves, hvornår det er klar og til hvilken pris. Vi løser kun de opgaver, du beder os om, og du får ikke en uventet regning på noget, du ikke har bedt om. Derimod tilbyder vi god service til gode priser, uanset hvilken bil du har. Vi har tæt samarbejde med flere leverandører af reservedele, så vi kan sikre dig de bedste priser her også.

Som noget nyt har vi investeret i en Hydrive motorrens maskine, og kan derfor tilbyde dig indvendig og udvendig rens af din bils motor. Motorrens kan reducere udledningen af CO2 ved at fjerne rester af ophobet sod mv.

Du er altid velkommen til at kigge forbi og lade os give dig et uforpligtende tilbud på en reparation. Vi giver gerne en kop kaffe!

Automekaniker med mange års erfaring i branchen

Hos Haslev Auto og Dækservice reparerer vi alle bilmærker og nye som gamle modeller. Derudover har vi altid gode tilbud på dæk. Husk! Vi har dækhotel.

Vi tilbyder også service af blandt andet lygter, batteri, bremser, motorrens og meget andet.

Kom forbi værkstedet i Haslev til en snak om din bil eller kontakt os på telefon (+45) 56 31 70 88, mobil (+45) 42 22 70 73 eller mail info@haslevautoservice.dk.

Hold dig opdateret

Tag et smut forbi vores Facebook side

Vi lægger løbende opdateringer om gode tilbud og velafsluttede opgaver ud på Facebook. Følg med på siden og gå ikke glip af vores løbende tilbud.