Værkstedet

Om værkstedet

Dit autoværksted i Haslev

Motorservice

Ned i de mindste detaljer

Vi tilbyder udskiftning og reparation af motor i din bil.  Som noget nyt tilbyder vi også indvendig motorrens, der minimere CO2 udslip og din bil vil køre længere på literen. Kontakt os for at høre nærmere.

Dækservice

Vi har dækhotel

Er det tid til at få skiftet dæk? Få skiftet dem på dit lokale autoværksted i Haslev. Vi hjælper dig med at skifte mellem sommer- og vinterdæk, og du kan have dem opbevaret på vores dækhotel uden for sæson. 

Autoreparationer

Store som små

Har din bil fået en mindre skade eller er den blevet totalskadet? Vi reparerer både store som små skader til konkurrencedygtige priser.

mekaniker haslev værksted

Lygteservice

Få et gratis lygtetjek

Kom forbi autoværkstedet i Haslev og få tjekket dine lygter helt gratis. Støder vi på fejl eller mangler, fikser vi dem for dig, mens du nyder en kop kaffe.

Dækservice hos din automekaniker i Haslev

Kom forbi vores værksted i Haslev for flere oplysninger om vores dækhotel og andre services. Vi giver altid en kop kaffe og et godt tilbud!

Værkstedet har åbent alle hverdage fra 8-17 og lørdag fra 10-15.

Du skal også være velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 42 22 70 73, mobil (+45) 42 22 70 73 eller sende en mail til os på info@haslevautoservice.dk.

Vi tilbyder

Haslev Auto og Dækservice tager sig godt af din bil

Hold dig opdateret

Tag et smut forbi vores Facebook side

Vi lægger løbende opdateringer om gode tilbud og velafsluttede opgaver ud på Facebook. Følg med på siden og gå ikke glip af vores løbende tilbud.